DEZE MAAND MET GRATIS MEDITATIE PAKKET

Boost je energie 

Met eenvoudige Qigong

Het eeuwenoude geheim van een blakende
gezondheid én een goed humeur

Volgens Taoïsten zijn vrijwel alle kwalen en negatieve emoties het gevolg van geblokkeerde chi. Daarom hebben deze verbluffend eenvoudige qigong-oefeningen een weldadig effect op je gezondheid én humeur. 

Ik deed meer dan 20 jaar intensief yoga en dacht dat ik gezond leefde. Maar ik had nog steeds last van allerlei kwalen en was altijd moe. Pas toen ik deze eenvoudige qigong ging doen kreeg ik mijn energie terug en mijn humeur ging met sprongen vooruit. 

Je lichaam is een reservoir van ongebruikte energie 

Iedere cel heeft 1.4 volt energie en je lichaam heeft 50 biljoen cellen. Dat betekent dat je lichaam 700 biljoen volt energie bevat!

Met qigong spreek je dat oneindige reservoir aan. Deze eenvoudige oefeningen kosten daarom geen energie, ze geven energie. Als de chi eenmaal weer stroomt, voel je je de hele dag lekker. 

Deze eenvoudige Taoïstische technieken duizenden jaren lang door talloze mensen getest. In China zijn Taoïsten die ver boven de honderd jaar oud zijn een normaal verschijnsel. 

Wat gebeurt er als je deze simpele oefeningen doet?

 • ​Je activeert de chi in je eigen lichaam
 • ​Je vitale energie blijft de hele dag stromen
 • ​Je voedt je organen met genezende chi
 • ​Je zit daardoor lekkerder in je vel
 • Je voelt je rustig en positief
 • ​Je bent meer in balans

Taoïsten geloven niet in extreme inspanning. Hoe eenvoudiger de oefening, hoe beter. 

Waarom is dit beter dan yoga?

Yoga is een mooi systeem, maar het richt zich meer op je flexibiliteit en spieren (die energie kosten) terwijl qigong zich puur richt op het openen van de energiekanalen zelf (wat veel eenvoudiger is). Als de geblokkeerde chi weer gaat stromen, voel je je de hele dag lekker. Het effect is verbluffend. 

Voor wie is dit?

Dit is een laagdrempelige mini-workshop voor mensen die de hele dag lekker in hun vel willen zitten maar opzien tegen vermoeiende yoga lessen of fitness oefeningen. 

Voor deze mini-workshop heb je:

 • Geen ervaring nodig
 • ​Geen getraind lichaam nodig (kijk maar naar mij...)
 • ​Je hoeft ook niet lenig te zijn
 • ​Niet veel tijd nodig
 • ​Geen dure abonnementen nodig

Wat krijg je als je NU bestelt?

Je krijgt 5 modules met 20 videos met korte en eenvoudige oefeningen. Omdat de oefeningen zo simpel en efficiënt zijn, duurt de hele workshop niet meer dan een uur. Daarna kies je dagelijks de oefeningen die je het lekkerst vindt. 
Bovendien krijg je 3 unieke bonussen:
MODULE 1: Eenvoudige warm-up
Verbluffend eenvoudige warming-up die je waar dan ook kunt doen om je energie direct een boost te geven
MODULE 2: Je ruggengraat laten stromen
Je ruggengraat is de belangrijkste levensader in je lichaam. Een soepele, gezonde ruggengraat is daarom onmisbaar voor een blakende gezondheid.
MODULE 3: Je buik en onderrug activeren
Een buik die gevuld is met chi is het best bewaarde geheim van Taoïstische gezondheid. Want vanuit je buik voed je namelijk je hele lichaam. 
MODULE 4: Je psoas en nieren ontspannen
In deze module krijg je twee speciale oefeningen om de 'spier van de ziel' te ontspannen zodat je de hele dag ontspannen bent en heerlijk diep in je lichaam zakt. Plus een eeuwenoude oefening om je nieren te ontspannen zodat je lichaam minder stresshormonen aanmaakt. 
MODULE 5: Je nek en schouders vrijmaken
Je nek en schouders hebben het zwaar te verduren in ons moderne leven. Met deze super simpele oefeningen leer je de fascia rondom je nekspieren te activeren zodat de energie erdoorheen pulseert. Dit gaat dieper dan welke nek- en schouder oefening dan ook. 
BONUS 1: Eenvoudige zelfmassage
Met deze super eenvoudige zelfmassage breng je de 5 elementen in balans. Een heerlijke oefening voor je gaat slapen. 
BONUS 2: De 'poort van het leven' activeren
Deze verbluffend eenvoudige oefening krijgen patiënten in sommige Chinese ziekenhuizen in plaats van medicijnen! Ervaar zelf waarom. 
BONUS 3: Je buik vullen met warme chi
Je buik is een unieke opslagplaats voor chi. Met deze twee speciale ademhalingsoefeningen kun je je buik voeden met warme energie. Je hebt niet alleen meer energie maar je staat ook meer in je kracht.

DEZE MAAND MET GRATIS MEDITATIEPAKKET

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Wat anderen zeggen:

“Het is nu 1 week dat ik de oefeningen doe, ik voel mij veel energieker. Heeeel ♥️ bedankt.”
1
“De oefeningen zijn diep genezend en heel effectief.”
1
“Na 2 complete sessies is mijn energie al enorm veranderd! Een absolute aanrader deze cursus!”
1
“Simpele maar zeer doeltreffende oefeningen. Ik voel altijd heel veel energie in mijn lichaam m.n. mijn hoofd zitten. Deze energie gaat nu stromen. Een fijn gevoel. Dankjewel Alex."
1
 “Bijzonder wat zo’n simpele oefening al doet!”
1
 “Heel veel dank! Echt top, wat een heerlijk gevoel: uit het hoofd, verbonden voelen met Moeder Aarde! Echt voor dgls. oefening ~ een geschenk!!”
1
“Dit helpt mij zo om spanningen los te laten!”
1
“Het is echt heerlijk! ”
1
“Heb even getwijfeld of ik deze cursus wilde gaan doen. Maar ben zooo blij het toch gedaan te hebben. Dank voor je goede uitleg. Dankjewel Alex ”
1
“Ik heb vannacht als een roosje geslapen. Ik ben echt enorm blij en dankbaar.”
1
 “Wat heerlijk....zo een rust nu en helemaal leeg in hoofd, dank je.”
1
 “Ik vind hem super! Voel me na 2 min al steviger.”
1
 “Goedemorgen, net de cyclus gedaan en inderdaad een instand 'rustiger' gevoel. Zo dat is fijn! Ik zit erg veel in mijn hoofd daarom is dit zeer welkom.”
1
 “Dank, voor het eerst met warme, levende benen naar bed!”
1
 “Fijn deze oefeningen 🫶voel het helemaal stromen met name 1e chakra."
1
 “Ik kan de energie echt voelen!
1
“Ik heb me de hele dag rustig gevoeld. Kalm eigenlijk.”
1

Bestellen is eenvoudig:

Je Naam:
Je Email Adres:
Jezelf Aarden mini workshop Price
$0.00
En je krijgt ook nog een 
30 dagen geld terug-garantie!

Hulp nodig? Mail support@alexvangalen.com

Alex van Galen

Mijn achtergrond
Ik ben sinds 1989 een leerling van de gerealiseerde meester Paramahamsa Hariharananda en verdiepte me daarna in de Taoïstische technieken met grote leraren als Mantak Chia en Michael Winn. Na een paar diepe ontwakingservaringen begon ik les te geven als Tao leraar en schreef ik ‘Moeiteloos Ontwaken’ (Samsara, 2021). Mijn nieuwe boek 'Alchemie van de Liefde' verschijnt 2024 bij Samsara.

Mijn missie
Ik wil jou helpen om de bevrijding en ontspanning te ervaren die ik zelf ervaar door je te leren contact te maken met je lichaam en de aarde. Want alleen diep in je eigen lichaam kun je echt jezelf zijn. Ik ben gecertificeerd als Universal Healing Tao leraar en Reiki master.